Vaikiški drabužėliai iš ekologiškai švarių medžiagų saugos jūsų kūdikio sveikatą

  1. Kuo ypatingi vaikiški drabužėliai iš organinės medvilnės
  2. Bambukas – ideali medžiaga naujagimių rūbeliams
  3. Ekologiški merinosų vilnos rūbai kūdikiams

Daugelis mano, kad organiniai vaikiški rūbai, kitaip tariant, naturalus drabuziai vaikams – tiesiog daiktai iš nesintetinių audinių. Tačiau tarp paprastos medvilnės, bambukinio pluošto ar vilnos ir jų ekologiškų analogų milžiniškas skirtumas. Auginant augalus ir gyvūnus žaliavai, iš kurios gaminami naturalus rubai vaikams, visi procesai maksimaliai natūralūs, dauguma operacijų atliekama rankomis, o ne mašinų pagalba, žaliavos auginimo metu ir apdorojant jau gatavus audinius nenaudojami jokie žalingi cheminiai preparatai.


Vaikiški drabužėliai iš ekologiškai švarių medžiagų saugos jūsų kūdikio sveikatą


Kam tai reikalinga ir kodėl tai ypač aktualu vaikiškiems daiktams? Švelni kūdikio odelė žymiai plonesnė už suaugusio žmogaus odą. Kaip ir dalis dar ne iki galo susiformavusios imuninės sistemos, kūdikio odelė neturi pilno apsauginių mechanizmų spektro ir yra ne tokia riebi. Dėl šios priežasties žalingos medžiagos, chemija, dažikliai, kancerogenai žymiai lengviau prasiskverbia pro kūdikio odelę ir patenka į mažylio organizmą. Jei jūs teiksite pirmenybę vaikiškiems rūbeliams iš natūralių audinių, viso to bus įmanoma išvengti. Naturalus drabuziai kudikiams saugos jūsų mažylio sveikatą ir suteiks jam visapusišką komfortą. Štai kodėl organiniai drabužėliai naujagimiams – sveikas ir saugus produktas, sparčiai populiarėjantis visame pasaulyje.

Pagrindinės organinės vaikiškos aprangos rūšys:

  1. Ekologiskos medvilnes drabuzeliai kudikiams.
  2. Vaikiški rūbeliai iš ekologiškai švaraus bambuko.
  3. Vaikiški bio rūbeliai iš merinosų vilnos.

Kuo ypatingi vaikiški drabužėliai iš organinės medvilnės

Kuo ypatingi vaikiški drabužėliai iš organinės medvilnės

Visų pirma, jie saugūs. Maloni staigmena yra ta, kad vaikiški darbužėliai iš eko medvilnės žymiai minkštesni ir malonesni prisilietus. Visa tai pasiekiama rankų darbo dėka ir dėl to, kad medžiagoje nėra jokių žalingų cheminių elementų. Naujagimių drabužėlių gamybai naudojama organinė medvilnė neapdorojama pesticidais ir herbicidais, jai netaikoma genetinė modifikacija, ji nesurenkama mašinų pagalba, nes tokiu būdu nuodingos dalelytės susimaišo su pagrindine žaliava. Natūralios medvilnės drabužėliai naujagimiams dažomi tik natūraliais dažais. Kaip ir bet kurie natūralių audinių drabužėliai kūdikiams, organinė medvilnė pasižymi itin aukšta kokybe. Visos anksčiau išvardintos sąlygos įtakoja tai, kad bio medvilnės rūbeliai kūdikiams yra saugūs, švarūs, hipoalergiški, malonūs liesti ir ilgaamžiai. Be jokių abejonių, naturalus kūdikio kraitelis ir kiti rubai naujagimiams – pats geriausias pasirinkimas.


Bambukas – ideali medžiaga naujagimių rūbeliams

Bambukas – ideali medžiaga naujagimių rūbeliams

Naturalus rubai naujagimiui garantuoja gerą savijautą. Faktas, kad jūs renkatės ekologiska medvilne kudikiams byloja apie jūsų atsakingą požiūrį į tėvystę ir begalinį rūpestį jūsų kūdikio sveikata. Viena iš žaliavų, iš kurių gaminami ekologiski drabuziai vaikams yra bambukas.

Šio audinio nepaprasto populiarumo priežastis slypi unikaliose paties bambuko gamtinėse savybėse.

  • Šiam augalui nereikalinga cheminė apsauga nuo ligų bei kenkėjų, todėl jis neapdorojamas žmogui kenksmingais preparatais.
  • Bambukinio pluošto gavybai naudojamas tik mechaninis apdorojimas. Cheminės medžiagos, naudojamos bambuko viskozės gamybai, paties augalo prigimtinių savybių dėka per trumpą laiko tarpą visiškai pašalinamos iš audinio.
  • Bambukiniai drabužėliai vaikams pasižymi natūralia apsauga nuo grybelio, bakterijų ir ultravioletinių spindulių. Hipoalerginės, priešgrybelinės ir antibakterinės savybės išlieka ne tik apdorojus žaliavą, bet ir po daugybės skalbimų.
  • Vaikiški organiniai drabužėliai kūdikiams iš bambuko pluošto išsiskiria savo termoizoliacinėmis savybėmis. Karštu metu jie vėsina, o šaltu metu lengvai šildo.
  • Natūralūs bambukiniai drabužėliai idealiai tinka naujagimiams, kadangi momentaliai sugeria drėgmę ir gana greitai išdžiūna.
  • Audinys gerai dėvisi, ilgai išlaiko savo spalvą ir formą.

Ekologiški merinosų vilnos rūbai kūdikiams

Ekologiški merinosų vilnos rūbai kūdikiams

Merinosais vadinama ypatinga avių veislė ir jų vilna. Šių avių vilna itin minkšta, švelni, plonytė, išsiskirianti ypač aukšta kokybe. Pati žaliava jau savaime yra vertinga ir puikiai tinka vaikams skirtų daiktų gamybai. Tačiau specialių eko sąlygų dėka merinosų vilnos drabužėliai kūdikiams absoliučiai nekenksmingi ir idealiai tinka patiems mažiausiems gaminių vartotojams. Remiantis analogija su bio medvilne vaikiškų rūbų gamybai naudojama merinosų vilna absoliučiai apsaugoma nuo kenksmingų medžiagų, nes avys auginamos maksimaliai natūraliomis sąlygomis.

  • Vilną auginančios avys šeriamos natūraliu būdu. Tai reiškia, kad jos laisvai ganosi jokiais preparatais neapdorojamose pievose. Be to, joms neduodama antibiotikų, modifikuoto ar nenatūralaus pašaro.
  • Avims netaikoma jokia prievarta. Jų kailis gerokai tankesnis, sveikas ir minkštas.

Merinosų vilnos rūbai vaikams, taip pat kaip merino vilnos antklode kudikiui, siuvami iš vilnos, kuri nėra stipriai apdorota cheminėmis priemonėmis – bio audiniams taikomas maksimaliai švelnus režimas. Iš šios vilnos gaminami nuostabūs ekologiski drabuziai kudikiams. Visi merinosų vilnos drabužėliai vaikams hipoalerginiai, jiems būdingos termoizoliacinės savybės, vilna be galo švelni ir minkšta. Merino vilnos drabuziai vaikams gali būti nuostabių natūralių spalvų ir ryškių atspalvių. Ryškios spalvos išgaunamos natūralių dažiklių dėka.


Geriausi drabužėliai vaikams iš natūralių audinių ir ekologiškų medžiagų dabar jau ir mūsų internetinėje parduotuvėje!

Geriausi drabužėliai vaikams iš natūralių audinių ir ekologiškų medžiagų dabar jau ir mūsų internetinėje parduotuvėje

Mes pasistengėme, kad mūsų mažieji klientai ir jų rūpestingieji tėveliai galėtų rinktis iš paties kokybiškiausio ir žavingiausio vaikiškų prekių asortimento, juk naturalus drabuziai kudikiui pati geriausia dovana ir rūpinimasis jo sveikata. Džiaugiamės, galėdami pakviesti jus įsigyti natūralių drabužėlių mažyliams. Be jokių abejonių, jūs įvertinsite galimybę įsigyti organinės medvilnės drabužėlių naujagimiams mūsų internetinėje parduotuvėje prieinamomis kainomis, kadangi prekes mes gauname tiesiai iš gamintojų. Aukštos kokybės vaikiškus drabužėlius iš bambuko mūsų internetinėje parduotuvėje jūs galite įsigyti pasirinkę iš itin gausaus ir turtingo asortimento. O jei jūs tikslingai ieškote būtent merinosų vilnos drabužėlių naujagimiams, tai juos puikiai galite išsirinkti ir įsigyti užsukę pas mus, į mūsų internetinę parduotuvę. Tikimės, kad natūralių audinių rūbai vaikams taps mėgiamiausiu mūsų parduotuvės skyriumi. Laukiame jūsų!

5 / 5 (balsai: 5)
Įvertink šį straipsnį:
Jei jums patiko mūsų straipsnis, pasidalinkite juo su savo draugais: