Gintariniai karoliai kūdikiams besikalantiems dantukams: natūralaus Baltijos gintaro fenomenas

  1. Gintaras – saulės energija kiekviename gabalėlyje
  2. Gintariniai karoliai – gydomosios savybės
  3. Gintaras – įdomūs faktai
  4. Vaikiški gintariniai karoliai besikalantiems dantukams – kaip tai veikia?
  5. Kur įsigyti gintaro karolius ?

Gerokai prieš namuose atsirandant kūdikiui, dar būdama nuostabioje padėtyje, kiekviena moteris siekia pakeisti savo šeimos buitį , sukurti naudingesnę ir natūralesnę aplinką. Kai atsiranda pats mažiausias ir pats svarbiausias šeimos narys norisi, kad visa su mažyliu susijusi aplinka būtų kuo naudingesnė ir natūralesnė. Jeigu dėl aprangos, maisto ir žaisliukų viskas daugmaž aišku, tai ką daryti iškilus pirmosioms problemoms ir susidūrus su neaiškumais dėl kūdikio sveikatos? Tik, rodos, baigiasi rūpesčiai su kūdikio diegliukais pilvelyje, o jau kai kuriems mažyliams pradeda dygti dantukai. Dantukų dygimo procesas paprastai būna gana sudėtingas tiek kūdikiams, tiek jų tėvaliams – dėl stipraus skausmo, pakilusios temperatūros griebiamės vaistų – nuskausminamųjų, mažinančių karštį, o kartais net raminamųjų.

Tėvams, kurie nori iki minimumo sumažinti cheminių preparatų vartojimą, rekomenduojamas nuo senų senovės išlikęs vaistas – gintariniai karoliai kūdikiams, kuriems kalasi dantukai. Labai dažnai tokie gintaro karoliai tampa šeimos relikvija ir perduodami iš kartos į kartą.


Gintariniai karoliai kūdikiams besikalantiems dantukams: natūralaus Baltijos gintaro fenomenas


Gintariniai karoliai besikalantiems dantukams visoje Europoje labai populiarus metodas, naudojamas nuskausminimui ir siekiant atsikratyti mažylio nerimo. Baltijos gintaras tradiciškai išlieka pačia geriausia ir naudingiausia medžiaga tokių karolių bei apyrankių gamybai. Vaikiški gintaro karoliai – nuostabi dovana kūdikio krikštynoms ar bet kurio kito svarbaus įvykio šeimoje, kurioje auga tinkamo amžiaus mažylis, proga.

Prieš įsigyjant vaikiškus gintarinius karolius dygstantiems dantukams verta pasidomėti kaip jie veikia ir kaip jais naudotis.


Gintaras – saulės energija kiekviename gabalėlyje

Egzistuoja galybė gintaro klasifikavimo būdų. Jei devynioliktojo amžiaus pabaigoje būdavo išskiriamos tik šešios gintaro rūšys, tai šiandien jų daugiau nei du su puse šimto. Pagrindiniu gintaro klasifikavimo metodu buvo ir išlieka gintaro skirstymas pagal kilmės vietą. Mokslininkai įrodė, kad gintaru galima vadinti bet kokius augalinės kilmės suakmenėjusius sakus, kurių amžius daugiau nei milijonas metų.

Gintaras – saulės energija kiekviename gabalėlyje

Priklausomai nuo gintaro kilmės keičiasi ne tik jo išvaizda, bet ir savybės, atitinkamai renkantis natūralaus gintaro karolius būtina susipažinti su konkrečios gintaro susidarymo vietovės savybėmis.

Tarp visų gintaro telkinių išskiriami trys pagrindiniai: Вставить ссылку ...

  1. Baltijos.
  2. Ukrainos.
  3. Dominikos.

Baltijos jūros gintaras ne tik pats unikaliausias ir naudingiausias, bet ir gausiausiai randamas. Daugiau nei devyniasdešimt procentų šio unikalaus mineralo klodų randama Baltijoje.

Savo ruožtu neapdorotas Baltijos gintaras skirstomas į tokias rūšis:

  1. Sukcinitas – labiausiai paplitusi ir pati gražiausia gintaro rūšis. Būtent šios rūšies gintaras sukaupęs savyje daugiausiai gintaro rūgšties bei dvylika naudingų cheminių elementų. Jame visiškai nėra jokių sunkiųjų metalų druskų.
  2. Gedanitas – nuo sukcinito skiriasi tuo, kad dėl formavimosi sąlygų jame nėra gintaro rūgšties.
  3. Stantenitas – juodojo ir labai trapaus, paties rečiausio Baltijos gintaro rūšis. Formavosi geležies prisotintoje terpėje.
  4. Glesitas – minkštas, priemaišomis užterštas gintaras.

Gintariniai karoliai – gydomosios savybės

Būtent iš Baltijos sukcinito dėl jo unikalių savybių gaminami patys geriausi vaikiški gintaro karoliai besikalantiems dantukams. Tik ši gintaro rūšis turi nuo aštuonių procentų gydomųjų savybių turinčios gintaro rūgšties.

Nobelio premijos laureatas, bakteriologas Robertas Kochas jau devynioliktojo amžiaus pabaigoje įrodė išskirtinai naudingas Baltijos gintaro savybes , tame tarpe ir gintarinių karolių naudą kūdikiams. Neseniai atlikti tyrimai tik patvirtina jo atradimus.

Gintariniai karoliai – gydomosios savybės

Taigi, Baltijos gintaro karoliai:

  1. Stiprina organizmą.
  2. Gerina imunitetą.
  3. Aktyvina energetinius procesus.
  4. Normalizuoja rūgščių balansą organizme.
  5. Padeda įveikti stresą.

Gintaras – įdomūs faktai

Apie šį nuostabų akmenį egzistuoja galybė legendų. Daugelis faktų atrodo tiesiog neįtikėtinai.

Gintaras – įdomūs faktai

Štai keletas jų:

  1. Daugiau nei šimtas tūkstančių tonų gintaro susiformavo paleogeniniuose Baltijos pakrantės miškuose. Tai pats didžiausias gintaro telkinys Žemėje.
  2. Baltijos gintaras išsiskiria aukščiausia kokybe. Tik šiame gintare idealiai išsaugotos bet kokio amžiaus vabzdžių iškasenų anatominės savybės. .
  3. Dėl savo cheminio nestabilumo sakams būtinos griežtai apibrėžtos sąlygos, kad jie taptų gintaru.
  4. Didžiajai daliai gintarų Žemėje nuo trisdešimties iki devyniasdešimties milijonų metų.
  5. Graikų kalboje gintaras reiškia elektrą.
  6. Gintaras iki mūsų dienų išsaugojo daugybę iškasamų vabzdžių, pelių, driežų rūšių, žinduolių ir paukščių kaulų, gyvačių išnarų.
  7. Daugiau nei pusę gintaro inkliuzų sudaro musės, antroje vietoje – skruzdės.
  8. Pats unikaliausias, tiesiog fenomenalus atradimas visame pasaulyje – seniausio tiranozauro plunksna gintare.
  9. Mokslininkams taip ir nepavyko iš inkliuzų išgauti iškastų vabzdžių DNR. Bandymai vyksta iki šių dienų.
  10. Nuo seniausių laikų liaudies kūryboje gintarui priskiriama daugybė stebuklingų galių – nuo gydomųjų iki apsaugos nuo raganų ir piktųjų dvasių.
  11. Senovėje žmonės tikėjo, kad gintaras apsaugo nuo blogų sapnų.
  12. Gerokai prieš mūsų erą žmonės naudojo gintarą juvelyriniuose papuošaluose. Pirmieji įrodymai sutinkami vienuolika tūkstančių metų prieš mūsų erą.
  13. Senovės Egipte Baltijos gintaras buvo itin garbinamas. Jo pagalba vaizduodavo Didžiojo Dievo Ra ašaras.
  14. Pačiam seniausiam iš rastų gintarų daugiau nei trys šimtai dvidešimt milijonų metų.
  15. Pačiam seniausiam gintare rastam vabzdžiui du šimtai trisdešimt milijonų metų. Tai erkė.

Vaikiški gintariniai karoliai besikalantiems dantukams – kaip tai veikia?

Daugeliui mamų gali iškilti klausimas, o kaip gi iš tikrųjų veikia gintariniai karoliai? Kaip juos naudoti?

Vaikiški gintariniai karoliai besikalantiems dantukams – kaip tai veikia?

Vaikiški gintaro karoliai besikalantiems dantukams pagaminti specialiai kūdikiams, todėl šis faktas įtakoja karolių konstrukciją. Karoliukai suveriami ant itin stipraus šilkinio siūlo. Kiekvienas karoliukas užtvirtinamas apsauginiu mazgeliu, kad karoliams nutrūkus karoliukai nepabirtų. Be to, naudojamas specialus srieginis užsegimas, kurio dėka neįmanomas atsitiktinis karolių atsisegimas. Siekiant maksimalaus gaminio saugumo vartotojams, prieš naudojant vaikiškų karolių gamybai kiekviena detalė kruopščiai ir atsakingai patikrinama.

Svarbu pastebėti, kad gydomieji gintaro karoliai skirti tik nešiojimui. Jų jokiu būdu negalima graužti ar čiulpti! Todėl karolius segintį mažylį būtina atidžiai stebėti.

Gaminių kūdikiams gamybai naudojami apvalūs arba pailgos formos karoliukai, todėl jų nešiojimas yra patogus ir saugus. Paprastai šie gaminiai skiriami kūdikiams nuo trijų mėnesių ir vyrsniems – kol išdygs dantukai. Kuo anksčiau savo kūdikiui uždėsite šį naudingą papuošalą, tuo greičiau jis pripras prie jo ir nesistengs nusiimti ar pakramtyti.

Tai kuo gi naudingi gintariniai karoliai besikalantiems dantukams? Dar praeito amžiaus pradžioje biochemikai nustatė, kad gaminiuose iš Baltijos gintaro esanti gintaro rūgštis tai ne kas kita kaip natūrali amino rūgštis, padedanti aktyvinti audinio ląstelių aerobinį kvėpavimą. Taigi, galima drąsiai teigti, kad gintariniai karoliai gali sumažinti negatyvų elektros prietaisų poveikį. Nuo seniausių laikų gintaras garsėja savo antimikrobinėmis savybėmis. Vadinasi, kasdien nešiojant gydomuosius gintaro karolius, liesdamiesi su oda jie išskiria nedidelį kiekį gintaro aliejaus, kuris įsigeria į kraują ir sumažina tokius aštrius dygstančių dantukų pojūčius kaip išbrinkę dantenos, tuštinimosi problemos, gausus seilėtekis, karščiavimas ir paraudę skruostai.

Naudodami vaikiškus gintaro karolius nepamirškite paprastų taisyklių:

  1. Karolius kūdikis gali segėti tik griežtai prižiūrimas suaugusiųjų.
  2. Karoliukų negalima kramtyti.
  3. Retkarčiais būtina patikrinti ar nesusidėvėjo šilko siūlas. Esant reikalui pakeiskite jį.

Kur įsigyti gintaro karolius ?

Kur įsigyti gintaro karolius ?

Vaikiškus gintaro karolius besikalantiems dantukams galite įsigyti įvairiausiose vietose. Tačiau būtina įsitikinti pardavėjo patikimumu. Nusprendę nusipirkti gintarinius karolius mūsų internetinėje parduotuvėje Jūs galite būti garantuoti gaminio kokybe. Mes randamės ant Baltijos jūros kranto, nuostabiame Klaipėdos mieste, kur didžiuliais kiekiais išgaunamas pats kokybiškiausias gintaras tiesiogiai patenka į gamintojų rankas. Mūsų firma pasiruošusi pateikti savo pirkėjams visus pageidaujamus gaminių sertifikatus ir dokumentus. Mūsų specialistai ištisą parą laukia Jūsų ir visada pasiruošę atsakyti į visus Jums rūpimus klausimus dėl prekių įsigyjimo. Laukiame Jūsų. Įsigykite gintaro karolius – padovanokite sau ir savo kūdikiui ramias naktis ir džiaugsmo kupinas dienas!

4.21 / 5 (balsai: 29)
Įvertink šį straipsnį:
Jei jums patiko mūsų straipsnis, pasidalinkite juo su savo draugais: